Foodcoach Brenda

Je voeding is de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest.
Vrijblijvend afspraak maken

Afvallen

Heel veel mensen hebben te maken met overgewicht. Dat kan een klein beetje zijn, maar ook veel. De oorzaak kan ook heel verschillend zijn, maar ze hebben toch bijna allemaal met voeding te maken. Te veel en/of verkeerd eten gedurende lange tijd kan tot overgewicht leiden en alle allerlei bijkomende problemen veroorzaken.

Als je voor jezelf de knop hebt omgezet om hier wat aan te doen dan kun je samen met een voedingsdeskundige kijken naar hoe je dit aan kunt pakken. Er zijn allerlei mogelijkheden zoals een eenmalig consult met algemene adviezen, een persoonlijk voedingsplan, een langer traject met meerdere meet/weegmomenten of een supermarkt bezoek.

Naast de voeding kan ik ook samen met je kijken naar andere leefstijl aspecten en coaching bieden te kijken waarom je nu op het punt bent gekomen om er wat aan te veranderen.

Het intake gesprek van ongeveer 30 minuten is gratis. Zo kunnen we kennis maken met elkaar en samen kijken wat ik voor jou kan betekenen. Klik hier voor het plannen van een afspraak.