Foodcoach Brenda

Je voeding is de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest.
Vrijblijvend afspraak maken

Over Brenda

Mijn naam is Brenda Wierbos en ik ben voedingsdeskundige en diabetesverpleegkundige. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik Linde, Drenthe. 

Jarenlang ben ik met mezelf in gevecht geweest om een gezond gewicht te krijgen. Ik heb alle mogelijk diëten al geprobeerd, een echte ervaringsdeskundige op dat gebied dus. Door mijn werk als diabetesverpleegkundige zag ik de gevolgen van (ernstig) overgewicht. Er ging bij mij een knop om en ik ben me meer gaan verdiepen in voeding en leefstijl. Ik heb de opleiding Voedingsdeskundige gedaan om zo ook andere mensen te kunnen helpen met hun wens om een gezonde eetgewoontes te krijgen.

Daarnaast kreeg ik in 2016 contact met iemand die producten van Juice Plus gebruikte. Ik ben begonnen met bessencapsules voor de antioxidanten en de extra voedingsstoffen. Inmiddels gebruik ik ook groente- en fruitcapsules. Het is een aanvulling op mijn dagelijkse portie groente en fruit. In onze huidige tijd is de hoeveelheid vitamines en mineralen drastisch gedaald door verarming van de grond en het gebruik van pesticiden en andere gifstoffen. Hierdoor zou je veel meer groente en fruit moeten eten om voldoende voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik weet dat het lastig is om elke dag voldoende te eten dus ben ik blij met deze volledig natuurlijke aanvulling. 

Ik voel me fitter sinds ik beter voor mijn lichaam zorg. Hierdoor ga je je ook mentaal sterker en beter voelen. 

Ieder lichaam is uniek en ieder mens heeft weer andere behoeftes om zich goed te voelen. Het kan een hele puzzel zijn, maar dat maakt dit werk zo leuk. Samen zoeken naar een oplossing die bij jou past. Dat is maatwerk en voor iedereen is er een persoonlijk plan.

Voor mezelf is het een balans geworden tussen de juiste voeding en voldoende beweging en ontspanning. Ik wandel graag en dan vooral in de natuur, zodat ik mijn hoofd weer leeg kan maken. Daarnaast is koken ook een hobby en dan vooral gezond koken.

Mijn doel is om een gezonde leefstijl voor iedereen mogelijk te maken, waarbij voeding, gewicht en beweging centraal staan. 

Maak vrijblijvend een afspraak om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen! Wees lief voor jezelf.