Foodcoach Brenda

Je voeding is de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest.
Vrijblijvend afspraak maken

Tarieven

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Intake gesprek
Gratis

Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw vraag of probleem. Op basis hiervan geef ik je een advies over het vervolg. Het gesprek kan telefonisch of via een zoom-call en duurt ongeveer 30 minuten. 

Advies consult
€45

Dit consult duurt 1 uur. Je krijgt van mij voedingsadviezen op basis van je wensen en doelen. Na het intake gesprek krijg je een voedingsdagboek wat je invult en naar mij opstuurt. Ik weeg je op een weegschaal die ook vetpercentage en spiermassa kan meten. Ik geef je eetschema’s en geef je tips en adviezen voor je leefstijl. 

Extra consult
€25

Wil je na het advies consult graag verder begeleid worden dan kan dat natuurlijk ook. Ik weeg en meet je en we gaan dieper in op onderwerpen waar je wat meer over wilt weten. Denk dan aan bijvoorbeeld het lezen van etiketten, wat doe ik met een feestje of op vakantie, hoe zit het met vetten, hoe doe ik mijn boodschappen. Dit consult duurt 30 minuten.

Traject gezonde voeding
€299

Met dit traject van 3 maanden ga ik je begeleiden naar gezond eten. Je krijgt 4 coach-gesprekken waarin we kijken naar je eetgewoonten en je leefstijl. Je krijgt adviezen en 4 week menu’s die passen in jouw leven. Deze vormen de basis voor je eetpatroon.

Advies consult overgang
€45

Ben je in de overgang en heb je last van klachten? Heel wat klachten kunnen al verbeteren door aanpassingen in je voeding. Je hormonen moeten weer in balans komen. Naast adviezen over voeding krijg je ook advies over het gebruik van aanvullende supplementen.

Supermarkt bezoek
€50
Wil je graag weten hoe je gezonder boodschappen kunt doen? Ga dan samen met mij naar je supermarkt en ik maak je wegwijs in de keuzes die je kunt maken. Ik leer je ook hoe je de etiketten kunt lezen. Ik laat je zien waar je op moet letten.
Traject afvallen van 4 maanden
€350

Met dit traject ga je aan de slag met een voedingsschema op basis van 1 of 2 shakes per dag. Je leert gezonde keuzes maken en krijgt adviezen over je leefstijl. Je krijgt 3 coach gesprekken om met je motivatie bezig te gaan. Met dit traject val je langzaam en op een verantwoorde manier af. Je leert een eetpatroon aan waar je na het traject mee verder kunt om ook blijvend je gewicht te verliezen.

Advies over supplementen
€25
In een gesprek van 60 minuten bespreken we wat je wensen zijn. Ik geef je advies over welke supplementen jou kunnen helpen. Ik werk met producten van JuicePlus en zal je uitleggen hoe het werkt.