Foodcoach Brenda

Je voeding is de basis van een gezond lichaam en een gezonde geest.
Vrijblijvend afspraak maken

Koolhydraat arm eten

Koolhydraat arm eten is voor veel mensen de oplossing om fitter te worden. De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het ontwikkelen van een koolhydraat arm traject. Het traject duurt 3 maanden en in die tijd leer je hoe je lekker en gemakkelijk koolhydraat arm kunt eten.

koolhydraat arm

Ik hoor je denken, hier ga ik in de decembermaand toch niet aan beginnen? Maar dan zeg ik: waarom niet? Juist nu is het een goed moment om er mee te beginnen want je kunt prima de feestdagen doorkomen met koolhydraat arm eten. Mijn ervaring is dat je niet dik wordt tijdens de feestdagen. Feitelijk zijn dat maar een paar dagen en wees eens eerlijk. Die 5 of 10 kilo die je te zwaar bent heb je niet met de kerst erbij gekregen. Bij veel mensen komt dat door teveel koolhydraten eten.

Met het 3 maanden traject koolhydraat arm eten krijg je een startgesprek en 3 coach gesprekken. Na afloop bespreken we nog hoe het traject is verlopen en hoe je daarna verder kunt. Ook krijg je een ebook met achtergrond info en 4 weekmenu’s. Met deze tools en mijn coaching gaat het je zeker lukken.

Wil je graag meer weten over dit traject? Stuur me dan een berichtje en dan kunnen we bespreken wat je wensen en doelen zijn en wat ik voor jou kan betekenen. Dat is altijd een gratis gesprek! Dus waar wacht je nog op? Zet nu die stap en ga gezond en met lekker eten door de feestdagen dit jaar!

Stuur me een bericht

Je hebt maar 1 lijf, wees er zuinig op!

Recept idee koolhydraat arm: Venkel soep met kastanje champignons

Share This